WEBAUTO

En mångsidig programvara avsedd för administration av förarutbildningen.

Vårt mål har varit att svara på framtidens utmaningar genom att erbjuda en modern webbläsarbaserad applikation för elevhantering. Webautos mångsidiga verktyg hjälper erbjuda såväl kostnadseffektiv och högkvalitativ grundläggande utbildning för personer som vill ha sitt första körkort som fortbildning och specialutbildning för yrkesförare. Programmet styr, automatiserar och effektiviserar nästan alla dagliga rutiner inom förarutbildningen, allt från försäljning till bokning och fakturering av lektioner.

Webauto används bland annat av bilskolor, yrkesinstitut, vuxeninstitut och utbildningscenter inom logistiken. Även ett flertal stora utbildares kundföretag använder i dag Webauto.

Egenskaper och funktionalitet

Webauto är en webbapplikation. Tack vare sin SaaS-struktur är den alltid uppdaterad och kräver inga särskilda åtgärder för att nya uppdateringar ska tas i bruk. Applikationen kan användas med vilken som helst modern webbläsare och i tillämpliga delar även med mobila enheter. Webautos databaser säkerställs dagligen och dess brukskostnader är förmånliga för kunden i relation till hur mycket programmet används.

Utbildningen av experter är i en brytningsperiod och utbildningsbehovet ökar inom flera branscher. Webauto medför nytta även för yrkeskortsutbildare. Allt som allt täcker applikationen följande kategorier inom förarutbildningen:

  • Grundläggande utbildning för körkort i bilskolor
  • Utbildning för grundläggande yrkeskompetens (s.k. direktivutbildning)
  • Fortbildning för yrkeskompetens (s.k. direktivutbildning)
  • Kortutbildningar och andra utbildningar (ADR, FK, Första hjälpen-kurs, Ekonomiskt körande osv.)

Webauto erbjuder sina kunder högkvalitativa och aktuella webblektioner och virtuella lektioner. Man kan också välja utbildningsmaterial och tjänster från flera materialproducenter.

Kursutbudet hos alla bilskolor, läroanstalter och utbildningscenter som använder Webauto kan sökas enkelt via portalen kuljettajaopetus.fi.


Fleetskills

Fleetskills är ett omfattande program som har designats för företag och vars grundläggande nivå möjliggör uppföljning och upprätthållande av utbildnings- och tillståndsuppgifter om företagets arbetstagare. Det kan utvidgas med tilläggsoptioner med vilka man även kan förvalta företagets introduktionsutbildningar, tillbehörsregister och fordonsregister. Dessutom kan man med applikationen skicka förarinstruktioner och meddelanden, och den följer och rapporterar om instruktionernas mottagning.

Fleetskills-applikationen används bland annat för kommunikation samt planering av arbete och utbildning, och den medför förarföretagare betydliga besparingar både i tid och pengar.

Ytterligare information om applikationen får du från:

Juha Hiltunen

040-187 8668

Petri Lääkkölä

040-507 2500


NETREENI

Netreeni är Finlands populäraste program för övning av förarexamens teoriprov. Till sina egenskaper och funktioner motsvarar programmet Traficoms teoriprov.

Nu kan man också öva yrkeskompetens-, ADR- och taxiförarprov i Netreeni.


Opetusluvalla.fi

Opetusluvalla.fi är en aktuell lär- och praktikmiljö för personer som avlägger körkort med undervisningstillstånd. I tjänsten hittar du allt du behöver för att lära dig körskicklighet med undervisningstillstånd. Sökfunktionen hjälper dig välja en bilskola bland nästan alla bilskolor i Finland. Via skolan du valt kan du genomföra alla de delar av undervisningen (utbildning för det första körkortet och riskutbildning) som måste avläggas i bilskolan.

Du kan bekanta dig med tjänstens egenskaper på tjänstens webbplats, avgiftsfritt och utan att det binder dig till något.

Målet är en säker ny förare.


Lomakelahetys.fi

Lomakelahetys.fi är en tjänst med hjälp av vilken du kan elektroniskt anmäla fortbildningar för yrkeskompetens direkt till Traficoms system.

Utnyttja fördelarna med elektronisk sändning för dig själv och dina kunder. Skicka information i realtid och på ett certifierat, SSL-skyddat och säkert sätt. Inga fler separata krypterade e-postmeddelanden eller pappersblanketter som fylls i för hand.

Datadrivers

Förarutbildningssektorns ledande genomförare av applikationslösningar med över 20 års erfarenhet.

Datadrivers Oy

Hallituskatu 2 A 7
95400 TORNIO
FO-nummer: 2866403-6