Datadrivers Oy

Datadrivers Oy perustettiin Torniossa vuonna 1996, ja tällä hetkellä yritys työllistää yhteensä 29 henkilöä toimipisteissämme Torniossa, Oulussa ja Vantaalla.

Datadrivers Oy on ostanut Turvallisuutta Teille -liiketoiminnan 1.1.2021. Tämän liiketoimintakaupan myötä vahvistamme osaamistamme sekä laajennamme sähköistä palvelutarjontaamme nykyisille ja uusille asiakkaille.

Datadriversin päätuote on selainpohjainen Webauto-ohjelmisto, joka on ominaisuuksiltaan hyvin laaja kokonaisuus. Sovelluksella hallinnoidaan ajokorttiopetuksen lisäksi myös ammattipätevyyskoulutuksia ja korttikoulutuksia.

Käyttäjinä ovat autokoulut, oppilaitokset, koulutuskeskukset, niiden sihteerit, opettajat ja oppilaat. Kuukausittain käyttäjien sisäänkirjauksia Webauto-ohjelmaan on yli 200.000 kpl. Yritysasiakkaita yhtiöllä on noin 800 kpl.

YhteistyökumppanitWebauto on yksi pisimmälle kehitetyistä oppilaiden oppimisympäristöistä ja samalla Suomen merkittävin kuljettajaopetuksen oppimisalusta, jossa myös yhteistyökumppanit jakavat sähköistä oppimateriaaliaan. Verkkokoulutusalustat ja -materiaalit ovat myös ydinosaamistamme.

Datadrivers Oy:n viimeisin tuote on kuljetusyrittäjille ja heidän kuljettajilleen suunnattu yrityssovellus Fleetskills. Sovelluksella hallinnoidaan kokonaisvaltaisesti kuljettajien koulutukset, se ylläpitää lupien, koulutusten ja pätevyyksien voimassaolot sekä jakaa kuljettajaohjeet sähköisesti.

Datadrivers Oy jatkaa kehitystyötä, jossa asiakkaiden mielipiteitä kuunnellaan. Pitkä kokemus sekä kuljettajaopetuksesta että käyttäjäystävällisistä sovelluksista ovat vahvuuksiamme. Yrityksen arvoja ovat asiakaslähtöisyys, luotettavuus, nopeus ja ammattitaito. Näiden arvojen seuraukset ovat nähtävissä asiakasmäärässä ja pitkissä asiakassuhteissa. Datadrivers Oy on osa CAP Group Oy:tä.

Visiomme on olla merkittävä ja tunnustettu kuljettajaopetuksen ja kuljettajatietojen hallinnoinnin järjestelmätoimittaja Suomessa, sekä laajentaa toimintaamme lähitulevaisuudessa myös muualle EU-alueelle.

Datadrivers

Kuljettajaopetusalan johtava sovellusratkaisujen toteuttaja yli 20 vuoden kokemuksella.

Datadrivers Oy

Hallituskatu 2 A 7
95400 TORNIO
Y-tunnus: 2866403-6
Verkkolaskutustiedot