WEBAUTO

Monipuolinen kuljettajaopetuksen hallinnointiin tarkoitettu ohjelmisto.

Tavoitteenamme on ollut vastata tulevaisuuden haasteisiin tarjoamalla nykyaikainen, selainpohjainen sovellus oppilashallintaan. Webauton monipuoliset työkalut auttavat tarjoamaan yhtä lailla kustannustehokasta ja laadukasta peruskoulutusta ensimmäistä ajokorttiaan tavoittelevalle kuin myös jatko- ja erityiskoulututusta ammattikuljettajille. Se ohjaa, automatisoi ja tehostaa lähes kaikkia kuljettajaopetuksen päivittäisiä rutiineja myynnistä oppituntien varaamiseen ja laskutukseen.

Webauton käyttäjiin lukeutuu autokouluja, ammatti- ja aikuisopistoja sekä logistiikan koulutuskeskuksia. Myös useat suuret kouluttajien asiakasyritykset ovat tänä päivänä Webauto-käyttäjiä.

Ominaisuudet ja toiminnallisuus

Webauto on Web-sovellus. SaaS-rakenteensa ansiosta se on aina käyttäjällä ajan tasalla eikä vaadi erityistoimenpiteitä uusien päivitysten käyttöönottamiseksi. Sovellusta voi käyttää millä tahansa nykyaikaisella selainohjelmalla, ja soveltuvilta osin myös mobiililaitteilla. Webauton tietokannat varmistetaan päivittäin ja sen käyttökustannukset ovat asiakkaalle edulliset suhteessa käytön määrään.

Ammattilaisten koulutus elää murroskautta ja koulutustarve kasvaa useilla aloilla. Webauto tuo hyötyjä myös ammattikorttikouluttajien käyttöön. Kaiken kaikkiaan sovellus kattaa seuraavat kuljettajaopetuksen kategoriat:

  • Ajokortin peruskoulutus autokouluissa
  • Perustason ammattipätevyyskoulutus (ns. direktiivikoulutus)
  • Ammattipätevyyden jatkokoulutus (ns. direktiivikoulutus)
  • Korttikoulutukset ja muut koulutukset (ADR, EAK, Ensiapukurssi, Taloudellinen ajaminen, jne.)

Webauto tarjoaa asiakkaidensa käyttöön laadukkaat ja ajanmukaiset verkko- ja virtuaalitunnit. Valittavana on myös useamman materiaalintuottajan koulutusmateriaalit ja palvelut.

Kaikki Webautoa käyttävien autokoulujen, oppilaitosten ja koulutuskeskusten kurssitarjonta on näppärästi haettavissa portaalin kuljettajaopetus.fi kautta.


Fleetskills

Fleetskills on laaja yrityksille suunniteltu ohjelma, jonka perustaso mahdollistaa yrityksen työntekijöiden koulutus- ja lupatietojen seurannan sekä ylläpidon. Se on laajennettavissa lisäoptioilla, joilla voidaan hallita myös yrityksen perehdytyskoulutukset, tarvikerekisteri ja ajoneuvorekisteri. Lisäksi sovelluksella lähetetään kuljettajaohjeita ja -tiedotteita ja se seuraa ja raportoi ohjeiden vastaanottoa.

Fleetskills-sovellusta käytetään mm. työn ja koulutusten suunnitteluun sekä viestintään ja se tuo kuljettajayrittäjille merkittävää ajan- ja rahansäästöä.

Lisätietoa sovelluksesta antaa:

Juha Hiltunen

040-187 8668

Marko Niemelä

040-197 3164


NETREENI

Netreeni on Suomen suosituin kuljettajatutkinnon kuva- ja teoriakoe-harjoitteluohjelma. Se vastaa ominaisuuksiltaan ja toiminnoiltaan Traficomin teoriakoetta.

Nyt Netreenissä myös ammattipätevyys-, ADR-ajolupa- ja taksinkuljettajan-kokeen harjoittelu.


Opetusluvalla.fi

Opetusluvalla.fi on ajanmukainen oppimis- ja harjoitteluympäristö opetuslupaoppilaalle. Palvelusta löydät kaiken tarpeellisen ajotaidon oppimiseen opetusluvalla. Hakutoiminto auttaa valitsemaan omakoulusi lähes kaikista Suomen autokouluista. Omakoulusi kautta voit suorittaa kaikki ne opetuksen osat (EAS ja RTK), jotka on käytävä autokoulussa.

Palvelun ominaisuuksiin voit tutustua veloituksetta ja sitoumuksetta sen omilla sivuilla.

Tavoitteena turvallinen uusi kuljettaja.


Lomakelahetys.fi

Lomakelahetys.fi on palvelu, jonka avulla voit ilmoittaa ammattipätevyyden jatkokoulutukset suoraan Traficomin järjestelmään sähköisesti.

Hyödynnä sähköisen lähetyksen tuomat edut itsellesi ja asiakkaillesi. Toimita tiedot reaaliajassa, sertifioidusti, SSL-suojattuna ja turvallisesti. Ei enää erillisiä salattuja sähköpostilähetyksiä, saati käsintäytettäviä paperilomakkeita.

Datadrivers

Kuljettajaopetusalan johtava sovellusratkaisujen toteuttaja yli 20 vuoden kokemuksella.

Datadrivers Oy

Hallituskatu 2 A 7
95400 TORNIO
Y-tunnus: 2866403-6
Verkkolaskutustiedot